Wysig snitlyste

Jy kan snitlystitels en -beskrywings byvoeg of wysig, video's herrangskik, of video's uit ’n snitlys verwyder.

Let wel: Hierdie kenmerk is dalk nie vir ervarings onder toesig op YouTube beskikbaar nie. Kry meer inligting.

Voeg ’n snitlysbeskrywing by

1. Kies op jou rekenaar ’n snitlys in jou Gids .
  2. Klik Wysig en dan Voeg ’n beskrywing by en voer besonderhede oor jou snitlys in.
  3. Klik buite die redigeerkassie om te stoor.

Wysig ’n snitlystitel of -beskrywing

1. Kies op jou rekenaar ’n snitlys in jou Gids .
  2. Klik Wysig , en klik dan jou snitlystitel of -beskrywing en wysig dit soos wat nodig is.
  3. Klik Klaar.

Herrangskik inhoud in ’n snitlys

1. Kies een van jou snitlyste.
  2. Klik en hou naby die Kortvideo of video se miniprent.
  3. Sleep die video of Kortvideo op of af om die snitlys te herrangskik.

Filtreer jou snitlys volgens videosoort

1. Kies die snitlys wat jy wil wysig in die Gids.
  2. Kies die skyfie met die tipe inhoud wat jy in jou snitlys wil sien:
    1. Alle: Wys alle inhoud wat in die snitlys gestoor is.
    2. Kortvideo’s: Wys Kortvideo’s wat in die snitlys gestoor is.
    3. Video’s: Wys langformaatvideo’s wat in die snitlys gestoor is.

Verwyder inhoud van ’n snitlys

1. Maak ’n snitlys oop.
  2. Klik Meer '' langs die video of Kortvideo wat jy wil verwyder.
  3. Klik Verwyder van [PLAYLIST NAME].
As jy nie hierdie instruksies kan volg nie, gebruik jy waarskynlik die ou weergawe van YouTube. As jy ’n nuwer blaaier gebruik, moet jy na die huidige weergawe van YouTube opdateer.
Jy kan jou snitlyste ook wysig met die YouTube Studio-app op jou mobiele toestel. Kom aan die gang in die YouTube Studio-app se hulpsentrum.