Rediger spillelister

Du kan legge til eller redigere spillelistetitler og -beskrivelser, endre rekkefølgen på videoer eller fjerne videoer fra en spilleliste.

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i YouTube-versjoner med tilsyn. Finn ut mer.

Legg til spillelistebeskrivelser

1. Gå til Bibliotek-fanen  i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Velg Rediger .
  4. Legg til en tittel eller en beskrivelse.
  5. Trykk på haken øverst i hjørnet for å bekrefte endringen.

Rediger en spillelistetittel eller -beskrivelse

1. Gå til Bibliotek-fanen  i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Velg Rediger .
  4. Rediger tittelen eller beskrivelsen.
  5. Trykk på haken øverst i hjørnet for å bekrefte endringen.

Endre rekkefølgen på innholdet i spillelister

1. Gå til Bibliotek-fanen i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk og hold på de to linjene  ved siden av innholdet du vil flytte.
  4. Dra videoen eller Shorts-videoen opp eller ned for å endre rekkefølgen i spillelisten.

Filtrer spillelister etter videotype

1. Gå til Bibliotek-fanen i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Velg brikken med innholdstypen du vil se i spillelisten:
    1. Alle: Her vises alt innholdet som er lagret i spillelisten.
    2. Shorts-videoer: Her vises Shorts-videoene som er lagret i spillelisten.
    3. Videoer: Her vises de lange videoene som er lagret i spillelisten.

Fjern videoer fra spillelister

Følg denne veiledningen, avhengig av hvilken versjon av YouTube for mobil du har, for å fjerne videoer fra spillelistene dine.

YouTube-appen

1. Gå til Bibliotek-fanen i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk på Mer  ved siden av innholdet du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern fra [NAVN PÅ SPILLELISTE].

Hvis veiledningen ovenfor ikke fungerer for deg, har du sannsynligvis ikke den nye versjonen av denne funksjonen. Den lanseres gradvis til alle brukere. Bruk veiledningen nedenfor.

1. Gå til Konto-fanen i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk på Mer ved siden av innholdet du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern fra [NAVN PÅ SPILLELISTE].

Mobilnettstedet

1. Gå til Konto-fanen  i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk på menyen  ved siden av innholdet du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern.
Du kan også redigere spillelistene dine i YouTube Studio-appen på en mobilenhet. Gå til brukerstøtten for YouTube Studio-appen for å komme i gang.
Du kan også redigere spillelistene dine i YouTube Studio-appen på en mobilenhet. Gå til brukerstøtten for YouTube Studio-appen for å komme i gang.