Rediger spillelister

Du kan legge til eller redigere spillelistetitler og -beskrivelser, endre rekkefølgen på videoer eller fjerne videoer fra en spilleliste.

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i YouTube-versjoner med tilsyn. Finn ut mer.

Legg til spillelistebeskrivelser

1. Gå til Bibliotek-fanen  i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Velg Rediger .
  4. Legg til en tittel eller en beskrivelse.
  5. Trykk på pilen øverst i hjørnet for å bekrefte endringen.

Hvis veiledningen ovenfor ikke fungerer for deg, har du sannsynligvis ikke den nye versjonen av denne funksjonen. Den lanseres gradvis til alle brukere. Bruk veiledningen nedenfor.

1. Gå til Konto-fanen  i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk på Rediger under tittelen på spillelisten.
  4. Legg til en beskrivelse.
  5. Trykk på pilen øverst til høyre for å bekrefte endringen.

Rediger spillelistetitler eller -beskrivelser

1. Gå til Bibliotek-fanen  i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Velg Rediger .
  4. Rediger tittelen eller beskrivelsen.
  5. Trykk på pilen øverst i hjørnet for å bekrefte endringen.

Hvis veiledningen ovenfor ikke fungerer for deg, har du sannsynligvis ikke den nye versjonen av denne funksjonen. Den lanseres gradvis til alle brukere. Bruk veiledningen nedenfor.

1. Gå til Konto-fanen  i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk på Rediger under tittelen på spillelisten.
  4. Rediger beskrivelsen.
  5. Trykk på pilen øverst til høyre for å bekrefte endringen.

Endre rekkefølgen på innholdet i spillelister

1. Gå til Bibliotek-fanen i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk og hold på de to linjene  ved siden av innholdet du vil flytte.
  4. Dra videoen eller Shorts-videoen opp eller ned for å endre rekkefølgen i spillelisten.

Filtrer spillelister etter videotype

1. Gå til Bibliotek-fanen i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Velg brikken med innholdstypen du vil se i spillelisten:
    1. Alle: Her vises alt innholdet som er lagret i spillelisten.
    2. Shorts-videoer: Her vises Shorts-videoene som er lagret i spillelisten.
    3. Videoer: Her vises de lange videoene som er lagret i spillelisten.

Fjern innhold fra spillelister

Følg denne veiledningen, avhengig av hvilken versjon av YouTube for mobil du har, for å fjerne innhold fra spillelistene dine.

YouTube-appen

1. Gå til Bibliotek-fanen i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk på Mer » ved siden av innholdet du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern fra [NAVN PÅ SPILLELISTE].

Hvis veiledningen ovenfor ikke fungerer for deg, har du sannsynligvis ikke den nye versjonen av denne funksjonen. Den lanseres gradvis til alle brukere. Bruk veiledningen nedenfor.

1. Gå til Konto-fanen  i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk på Mer » ved siden av innholdet du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern fra [NAVN PÅ SPILLELISTE].

Mobilnettstedet

1. Gå til Konto-fanen  i YouTube-appen.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Trykk på menyen  ved siden av innholdet du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern.
Du kan også redigere spillelistene dine i YouTube Studio-appen på en mobilenhet. Gå til brukerstøtten for YouTube Studio-appen for å komme i gang.