Videoiden peukuttaminen

Videosta tykkääminen on nopea tapa kertoa sisällöntuottajalle, että nautit hänen tuotannostaan. Jos olet kirjautunut sisään, tykkäämäsi video lisätään Tykätyt videot ‑soittolistaan.

Jos et pidä videosta, voit näyttää mielipiteesi klikkaamalla alapeukkua. Jos haluat kertoa epäasiallisesta sisällöstä, tee videosta ilmoitus.

5.12.2019 julkinen tykättyjen videoiden soittolistasi muuttui yksityiseksi, eli vain sinä näet sen. Voit edelleen tykätä videoista ja videoissa näkyy tykkäysten määrä.

Videoista tykkääminen tai ei-tykkääminen

Voit tykätä videosta klikkaamalla videosoittimen alapuolelta . Jos et tykkää videosta, valitse sen sijaan . Voit kumota valintasi valitsemalla kuvakkeen uudelleen.

Sydämet kommenteissa

Jos kirjoitat kommentin Yhteisö-välilehdelle tai katselusivulle, sisällöntuottaja voi kiittää kommentistasi antamalla sille sydämen .

Jos sisällöntuottaja antaa kommentillesi sydämen , saat tietää siitä seuraavasti:

• Näet kommentissasi sisällöntuottajan avatarin ja pienen sydämen .
  • Saat ilmoituksen (jos olet ottanut ilmoitukset käyttöön tietokoneella- ja mobiililaitteella), jossa kerrotaan, että kanavan omistaja on antanut kommentillesi sydämen.

Tykättyjen videoiden katsominen

Kun tykkäät videosta, se lisätään automaattisesti soittolistalle muiden tykkäämiesi videoiden joukkoon. Näet kaikki tykkäämäsi videot seuraavasti:

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tykätyt videot .

Tykättyjen videoiden soittolistalla voi olla enintään 5 000 videota.

Videotykkäysten poistaminen

Voit muokata Tykätyt videot ‑soittolistaa myös poistamalla videotykkäyksiä.

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tykätyt videot .
  3. Klikkaa videon vierestä Lisää " ja sitten Poista tykätyistä videoista.