Åtgärda felaktig information på artistsidan

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

YouTube skapar artistsidor för musiktjänsten med en algoritm som sammanställer informationen du skickar in. Artistsidorna matchas sedan med aktuell information från webben. Vi uppdaterar inte informationen manuellt. Det bästa du kan göra för att hålla din artistbild och diskografi uppdaterad är att uppdatera dina uppgifter på Wikipedia och MusicBrainz.

Kontakta skivbolaget eller distributören om du upptäcker fel i din diskografi, till exempel felaktiga albumtitlar eller metadata för låtar.