Onjuiste informatie op de pagina van een artiest corrigeren

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

YouTube gebruikt een algoritme om de artiestenpagina's voor de muziekservice te genereren. Dat algoritme haalt informatie op die je naar ons verzendt en koppelt die aan recente informatie op internet. We kunnen de gegevens niet handmatig bijwerken. De beste manier om de afbeelding of discografie van de artiest te updaten is je informatie in Wikipedia en MusicBrainz actueel te houden.

Als je fouten in je discografie vindt, zoals onjuiste albumtitels of metadata van nummers, neem je contact op met je label of distributeur.