Rett opp i feilinformasjon på artistsiden

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

YouTube genererer artistsidene for musikktjenesten med en algoritme som henter inn informasjonen du sender oss, og kombinerer den med den nyeste informasjonen fra nettet. Vi kan ikke oppdatere denne informasjonen manuelt. Den beste måten å oppdatere artistbildet eller diskografien på, er å sørge for at artikkelen din på Wikipedia og MusicBrainz er oppdatert.

Hvis du oppdager feil i diskografien din, for eksempel ukorrekte albumtitler eller sangmetadata, kan du kontakte plateselskapet ditt eller distributøren din.