Rett opp i feil informasjon om spor, album eller artist

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Informasjonen du ser i et bildespor, er basert på metadataene i regnearket «Lyd – bildespor» eller DDEX-filen du brukte da du sendte inn bildesporet. Se Opprett bildespor for å få mer informasjon om hvilke metadatafelt som er tilordnet bildesporet og den tilhørende beskrivelsen.

Hvis et bildespor eller den tilhørende beskrivelsen inneholder feil informasjon, kan du rette opp i dette på ulike måter:

• Bruk Be om en endring-knappen: Med Be om en endring-knappen kan du rapportere enkelte problemer til YouTube direkte fra Studio-innholdsbehandlingen:
    1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
    2. På menyen til venstre velger du Innholdselementer .
    3. Øverst på siden klikker du på Bildespor-fanen.
    4. Klikk på tittelen til et bildespor.
    5. Oversikt-siden  klikker du på BE OM EN ENDRING.
    6. Velg en problemtype fra rullegardinmenyen , for eksempel følgende:
      • Bildesporet er ikke knyttet til den ønskede artistkanalen.
      • Bildesporet er ikke knyttet til den ønskede musikkvideoen.
      • Bildesporet har feil hoved- eller gjesteartist.
      • Bildesporet inneholder feil staving, formatering eller oversettelse.
      • Bildesporet kan ikke spilles av eller vises ikke som forventet i produktet.
    7. Skriv inn resten av informasjonen.
    8. Klikk på SEND INN.
Tips: For å se elementer med åpne eller lukkede endringer kan du filtrere Utgivelser- og Bildespor-fanene ved å klikke på filterlinjen  etterfulgt av Endringsforespørsler etterfulgt av Åpen eller Lukket etterfulgt av BRUK.

Ny levering

Hvis du oppdager feil i diskografien din, for eksempel ukorrekte albumtitler eller sangmetadata, kan du kontakte plateselskapet ditt eller distributøren din.

Du kan rette opp i informasjonen ved å levere en ny versjon av metadataene eller be om fjerning av bildesporet og levere det på nytt. Hvis du vil oppdatere et enkelt albumspor, må du inkludere metadataene for alle sporene på albumet, også de som ikke er endret.