Maak verkeerde snit-, album- of kunstenaarinligting reg

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube se Inhoudbestuurder gebruik om hul inhoud met kopiereg te bestuur.

Die inligting wat in ’n kunssnit gewys word, kom van die metadata in die "Oudio – Kunssnit"-sigblad of DDEX-lêer wat jy gebruik het om die kunssnit te lewer. Sien Skep Kunssnitte vir besonderhede oor watter metadatavelde aan die kunssnit en sy beskrywing gekoppel word.

As die kunssnit of sy beskrywing verkeerde inligting het, is daar ’n paar maniere waarop jy dit kan regstel:

• Versoek Verandering-knoppie: Die "Versoek verandering"-knoppie laat jou sekere kwessies direk vanaf Studio Inhoudbestuurder by YouTube aanmeld:
    1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
    2. Kies Bates uit die linkerkieslys.
    3. Klik op die Kunssnitte-oortjie boaan die bladsy.
    4. Klik op ’n kunssnit se titel.
    5. Klik VERSOEK VERANDERING op die Oorsig-bladsy .
    6. Kies ’n "Probleemtipe" uit die aftreklys , soos:
      • Kunssnit word nie met die verlangde kunstenaarkanaal geassosieer nie.
      • Kunssnit word nie met die verlangde musiekvideo geassosieer nie.
      • Kunssnit het die verkeerde primêre of uitgestalde kunstenaar.
      • Kunssnit se spelling, formatering of vertaling is verkeerd.
      • Die kunssnit speel nie, of is nie volgens verwagting speelbaar of sigbaar in die produk nie.
    7. Voer die oorblywende besonderhede in.
    8. Klik DIEN IN.
Wenk: Om items met oop of geslote veranderinge te sien, kan jy jou Vrystellings- en Kunssnitte-oortjies filtreer deur die filterbalk te klik  en dan Versoekte veranderinge en dan Oop of Geslote en dan PAS TOE.

Herlewering

As jy foute in jou diskografie opmerk, soos verkeerde albumtitels of liedjiemetadata, kontak jou musiekmaatskappy of verspreider.

Jy kan die inligting regstel deur ’n nuwe weergawe van die metadata te lewer of deur ’n verwydering te versoek van die kunssnit en dit weer te lewer. Om ’n enkele snit in ’n album op te dateer, moet jy die metadata vir alle snitte op die album insluit, selfs dié wat geen verandering het nie.