Åtgärda innehåll som saknas och äganderätt till rättigheter

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

När du har laddat upp dina ljudinspelningar kan det ta upp till 48 timmar innan tillgången visas i innehållshanteringssystemet och omslagsbilden visas på youtube.com.

Om det har gått mer än 48 timmar sedan du laddade upp din ljudinspelning, och tillgången eller omslagsbilden fortfarande inte visas, kontrollerar du att du laddade upp rätt äganderättsinformation för inspelningen.