Løs problemer med manglende innhold eller eierskapsrettigheter

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Når du har sendt inn lydopptakene dine kan det ta opptil 48 timer før du ser innholdselementet i innholdsstyringssystemet. Det kan også ta 48 timer før bildesporet vises på youtube.com.

Hvis det er over 48 timer siden du sendte inn lydopptaket og du fortsatt ikke ser innholdselementet eller bildesporet, må du sjekke at du har oppgitt de riktige eierskapsdataene for opptaket.