Åtgärda dålig ljudkvalitet

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

Om ljudkvaliteten är dålig kan du kontrollera att din uppladdade fil uppfyller specifikationerna. Om du till exempel har laddat upp en mp3-fil har den troligen låg överföringshastighet, vilket gör att den inte låter bra på YouTube. Ladda upp spåret igen med en ljudfil av högre kvalitet. Använd helst okomprimerat format.