Slechte geluidskwaliteit repareren

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

Als de geluidskwaliteit slecht is, controleer dan of het door jou verzonden bestand voldoet aan de specificaties. Als je bijvoorbeeld een MP3-bestand hebt verzonden, is de bitsnelheid waarschijnlijk laag, waardoor het geluid slecht klinkt op YouTube. Lever de track opnieuw als audiobestand met een hogere kwaliteit, bij voorkeur in een niet-gecomprimeerde indeling.