Løs problemer med lydkvaliteten

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Hvis lydkvaliteten er dårlig, bør du sjekke om filen du lastet opp, oppfyller spesifikasjonene. Hvis du for eksempel har lastet opp en MP3-fil, har den sannsynligvis en lav bithastighet. Dette gjør at lydkvaliteten blir dårlig på YouTube. Last opp sporet på nytt med en lydfil i høyere kvalitet, helst i et ukomprimert format.