Levering af et album

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Når du leverer lydoptagelser, der udgør et album, skal du medtage alle optagelserne i én leveringsgruppe. YouTube opretter en playliste ud fra albummet.

• listen over ressourcer i DDEX-filen skal der være ét element, der er angivet som <ResourceType> Album, og flere elementer, der er angivet som <ResourceType TrackRelease, ét for hver enkelt nummer på albummet.

• I regnearket til kunstneriske numre skal du oprette en række for hvert enkelt nummer på albummet.

Medtag alle numrene på et album, også selvom du ikke har rettighederne til alle lydoptagelser, f.eks. hvis der er tale om et opsamlingsalbum. Angiv metadata (såsom titler, navne på kunstnere og ISRC-koder) for de numre, du ikke ejer, men udelad ejerskabsdata (DDEX-elementerne <DealTerms> eller track_territory_start_dates i et regneark) for disse numre. Du behøver heller ikke at levere mediefiler for numre, du ikke ejer.