Penjar un àlbum

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Quan penges gravacions de so que componen un àlbum, has d'incloure totes les gravacions en un sol lot de pujada. YouTube crea una llista de reproducció basada en l'àlbum.

• En un fitxer DDEX, la llista de recursos ha de tenir un element amb l'etiqueta <ResourceType> definida com a Album i diversos elements amb l'etiqueta <ResourceType> definida com a TrackRelease, un per a cada cançó de l'àlbum.

• En un full de càlcul de cançons amb imatges estàtiques, crea una fila per a cada cançó de l'àlbum.

Inclou-hi totes les cançons d'un àlbum encara que no tinguis els drets de totes les gravacions de so, com ara en una compilació. Proporciona les metadades (com ara els títols, els noms dels artistes i els ISRC) de les cançons que no et pertanyen, però omet-ne les dades de propietat (l'etiqueta <DealTerms> de DDEX o l'element track_territory_start_dates en un full de càlcul). Tampoc no cal que pengis els fitxers multimèdia de les cançons que no et pertanyen.