Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Een album aanleveren

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

Wanneer je geluidsopnamen aanlevert die een album vormen, moet je alle opnamen toevoegen aan dezelfde leverbatch. YouTube maakt een afspeellijst op basis van het album.

• In een DDEX-bestand moet de resourcelijst één element met het <ResourceType> Album en meerdere elementen met het <ResourceType> TrackRelease (voor elke track op het album één) bevatten.

• In een spreadsheet voor art-tracks maak je een rij voor elke track op het album.

Voeg alle tracks op het album toe, ook als je niet voor alle geluidsopnamen het eigendom op de rechten bezit, bijvoorbeeld bij een compilatie. Lever voor tracks waarvan je niet de eigenaar bent de metadata (zoals titels, artiesten en ISRC) aan, maar laat de eigendomsgegevens (<DealTerms> in een DDEX of track_territory_start_dates in een spreadsheet) voor de track weg. Je hoeft ook geen mediabestanden aan te leveren voor tracks waarvan je niet de eigenaar bent.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
true
Deursoek Hulpsentrum