Begära borttagning av omslagsbild

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

Om omslagsbilden för en av dina ljudinspelningar behöver tas bort från YouTube kan du begära borttagning på samma sätt som när du levererar originalljudinspelningar:

• Ladda upp en ny version av kalkylarket för omslagsbild där äganderätten tagits bort för det spår du vill ta bort. Alla spår utan värde för track_territory_start_dates tas bort.

• Skicka en ny DDEX-fil med taggen  <EndDate> inställd på minst två dagar tidigare (för att omfatta skillnader i tidszoner). Läs mer om borttagningar.

Om du skickar ett kalkylark för en omslagsbild när du vill begära borttagning av en inspelning som levererats via DDEX måste kalkylarket identifiera inspelningen med samma id-element (GRid, EAN eller UPC) som i den ursprungliga DDEX-filen.