Verzoeken om verwijdering van een art-track

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

Als je de art-track voor een van je geluidsopnamen wilt verwijderen van YouTube, dien je een verwijderingsverzoek in. Dit gaat op dezelfde manier als het aanleveren van de oorspronkelijke geluidsopnamen:

• Upload een nieuwe versie van de uploadspreadsheet voor art-tracks, waarin je de eigendomsrechten van de te verwijderen tracks verwijdert. Tracks zonder waarde voor track_territory_start_dates worden verwijderd.

• Verstuur een nieuw DDEX-bestand waarin de tag <EndDate> is ingesteld op minstens twee dagen in het verleden (wegens tijdzoneverschillen). Bekijk meer informatie over verwijderingen.

Als je een art-track-spreadsheet verstuurt voor de verwijdering van een opname die via een DDEX-bestand is geleverd, moet de opname in de spreadsheet met dezelfde ID's worden aangeduid (GRid, EAN of UPC) als in het oorspronkelijke DDEX-bestand.