Be om fjerning av et bildespor

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Hvis du ønsker at bildesporet til et eller flere av lydopptakene dine skal fjernes fra YouTube, utsteder du en fjerningsforespørsel ved å bruke samme metode som da du leverte de opprinnelige lydopptakene:

• Last opp en ny versjon av regnearket for opplasting av bildespor der eierskapsrettighetene er fjernet for de aktuelle sporene. Alle spor uten en verdi for track_territory_start_dates fjernes.

• Send inn en ny DDEX-fil der <EndDate>-taggen er satt til en dato som er minst to dager siden (for å ta høyde for tidssoneforskjeller). Finn ut mer om fjerninger.

Hvis du sender inn et bildespor-regneark for å be om fjerning av et opptak som er sendt inn via DDEX, må dette regnearket inneholde de samme identifikatorene (GR-identifikator, EAN eller UPC) for opptaket som den opprinnelige DDEX-filen.