Anmod om fjernelse af video med albumcover

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Hvis du har brug for, at en video med albumcover til en af dine lydoptagelser fjernes fra YouTube, skal du sende en anmodning om fjernelse ved hjælp af samme metode, du brugte til at levere de oprindelige lydoptagelser:

• Upload en ny version af regnearket til upload af videoer med albumcover, hvor ejerskabsrettighederne er fjernet for de numre, du vil fjerne. Alle numre uden en værdi for track_territory_start_dates fjernes.

• Indsend en ny DDEX-fil, hvor tagget  <EndDate> er angivet til mindst to dage før dags dato (for at tage højde for forskelle i tidszoner). Få flere oplysninger om fjernelser.

Hvis du indsender regnearket for videoer med albumcover for at anmode om fjernelse af en optagelse, der er leveret ved hjælp af DDEX, skal regnearket identificere optagelsen med de samme id'er (GRid, EAN eller UPC) som den oprindelige DDEX-fil.