Uppdatera omslagsbilder

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

Om bildspåret för en av dina ljudinspelningar visar felaktig spårinformation kan du uppdatera bildspåret på samma sätt som när du levererar originalljudinspelningar:

Uppdateringsmeddelanden ska innehålla all metadata för ljudinspelningen, inte bara värdena som uppdaterats. Om du till exempel angett ett anpassat id för ljudinspelningen ska det inkluderas i uppdateringsmeddelandet. Om du vill uppdatera ett enskilt spår i ett album måste du inkludera metadata för alla spår i albumet – även spåren som inte har uppdaterats.
Om du uppdaterar ISRC-koder i ett släpp tas tidigare levererade bildspårstillgångar bort och nya skapas.

Om du uppdaterar någon av mediefilerna som används för bildspåret ska du ladda upp filerna tillsammans med kalkylarket eller DDEX-filen. Mediefilerna måste uppfylla specifikationerna. Mediefiler som inte ändras behöver du inte ladda upp igen.

Obs! Om du bara vill uppdatera omslagsbild kan du skicka en uppdatering med
  • enbart den nya omslagsbildfilen eller
  • både den nya omslagsbildfilen och alla ljudfiler.