Opdater statiske videoer

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Hvis den statiske video til en af dine lydoptagelser viser forkerte oplysninger om nummeret, kan du opdatere den statiske video ved hjælp af den metode, som du brugte til at levere dine oprindelige lydoptagelser:

Opdateringsmeddelelser skal indeholde alle metadataene for lydoptagelsen, ikke kun de opdaterede værdier. Hvis du for eksempel oprindeligt angav et tilpasset id til lydoptagelsen, skal du medtage det tilpassede id i opdateringsmeddelelsen. Hvis du vil opdatere et enkelt nummer på et album, skal du medtage metadataene for alle numre på albummet, selv de numre, der ikke er blevet opdateret.

Hvis du opdaterer nogen af de mediefiler, der bruges til den statiske video, skal du uploade filerne sammen med regnearket eller DDEX-filen. Mediefilerne skal opfylde de krævede specifikationer. Du behøver ikke at uploade eventuelle mediefiler, der ikke ændres, igen.

Bemærk! Hvis du kun vil opdatere albumgrafik, skal du fjerne den oprindelige statiske video og uploade en ny med din nye albumgrafik. Albumgrafikken kan ikke opdateres via regnearket til upload af statiske videoer eller DDEX-filen.