Dateer kunssnitte op

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube se Inhoudbestuurder gebruik om hul inhoud met kopiereg te bestuur.

As die kunssnit vir een van jou klankopnames verkeerde snitinligting vertoon, kan jy die kunssnit opdateer met dieselfde metode wat jy gebruik het om jou oorspronklike klankopnames te lewer:

Opdateringsboodskappe moet alle metadata vir die klankopname insluit, nie net die opgedateerde waardes nie. Byvoorbeeld, as jy oorspronklik ’n gepasmaakte ID vir die klankopname verskaf het, moet jy die gepasmaakte ID in die opdateringboodskap insluit. Om ’n enkele snit in ’n album op te dateer, moet jy die metadata vir alle snitte op die album insluit, selfs dié snitte wat nie opgedateer is nie.
Opdatering van ISRC-kodes in ’n vrystelling sal kunssnitkomponente wat voorheen gelewer is, verwyder en nuwes skep.

As jy enige van die medialêers wat vir die kunssnit gebruik word, opdateer, moet jy die lêers saam met die sigblad of DDEX-lêer oplaai. Die medialêers moet aan die vereiste spesifikasies voldoen. Jy hoef nie enige medialêers weer op te laai wat nie verander nie.

Let wel: As jy net albumkuns wil opdateer, kan jy óf 'n opdatering stuur met:
  • Slegs die nuwe kunswerkprentlêer, óf
  • Beide die nuwe kunswerkprentlêer en alle oudiolêers