Opret en kampagne

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes system til Content ID-matchning.

En kampagne tilbyder en metode til at promovere dit indhold fra brugeruploadede videoer. Når Content ID gør krav på en brugeruploadet video på vegne af et aktiv, der er en del af en kampagne, tilføjes der et kort, der sender seeren til dit indhold. Du kan f.eks. oprette en kampagne, der føjer et link til din films afspilningsside, når Content ID gør krav på en video, der indeholder scener fra denne film. Der vises en kort-teaser på den brugeruploadede video i starten af ​​den del, der matcher Content ID-matchkravene, eller i slutningen af ​​videoen ved manuelle krav. En YouTube-indholdsejer kan oprette op til 5.000 kampagner.

Kampagner føjer kun kort til de brugeruploadede videoer, der matcher den visuelle eller audiovisuelle del af dit aktivs reference. Tilfælde, hvor der kun matches lyd, er kun kvalificerede for pladeselskabspartnere. Kortet vises ikke på videoer med korte match.

En kampagne kan anvendes på alle dine aktiver eller blot til udvalgte aktiver. Kortet kan sende seere til en bestemt video (herunder en transaktionsvideo) eller til en kanalside. Du kan oprette flere kampagner til forskellige samlinger af aktiver, sammen med en standardkampagne, der gælder for aktiver, der ikke indgår i nogen anden kampagne. Få mere at vide om valg af kampagnetyper.

Angiv en standardkampagne
  1. Gå til siden Kampagner.
  2. Klik på redigeringsikonet ud for "Standardkampagne".
  3. Vælg din standard:
    • Lad være med at gøre noget
    • Vis officielle videoer på fanuploads. Hvis du vælger Vis officielle videoer på fanuploads, tilføjer YouTube et kort, der linker til referencen for det aktiv, der stiller kravet.
  4. Klik på Gem.
Kortet vises kun for aktiver, der har en reference, der kan afspilles. Hvis aktivets reference indstilles til Privat eller ikke er tilgængelig som en YouTube-video, der kan afspilles, vises der ikke noget kort for videoer, der er gjort krav på med aktivet.
Opret en kampagne
  1. Gå til siden Kampagner.
  2. Klik på Ny kampagne, og vælg en metode til identificering af aktiverne for kampagnen.
    • Vælg Kampagne baseret på etiketter for at vælge alle aktiver, der har fået påført særlige aktivetiketter.
    • Vælg Kampagne baseret på aktiver for at vælge individuelle aktiver enkeltvis.
  3. Angiv et navn til kampagnen i feltet Kampagnetitel.
  4. I feltet Udvalgt indhold skal du indtaste hele webadressen for videoens afspilningsside eller den kanalside, du vil sende seerne til.
  5. Angiv et datointerval for, hvornår kampagnen skal køres. Klik i det venstre Dato, og vælg en startdato fra pop op-kalenderen, og klik derefter i det højre Dato-felt, og vælg en slutdato.
  6. Klik på knappen Kampagne baseret på etiketter eller Kampagne baseret på aktiver for at føje aktiver til kampagnen. Der vises en dialogboks med en liste over dine etiketter eller aktiver.
  7. Klik på afkrydsningsfeltet ud for ​​de etiketter eller aktiver, du vil medtage i kampagnen
  8. Klik på Tilføj valgte.
  9. Klik på Gem.
Brug rapporten Kampagneeffektivitet

Du kan overvåge en kampagnes effektivitetsdata i den ugentlige rapport Kampagneeffektivitetsrapport. Det er kun manuelt oprettede kampagner, der kan ses i rapporten Kampagneeffektivitet. Standardkampagner og automatiske links til transaktionsindhold er ikke medtaget. Få mere at vide om valg af kampagnetyper.

Denne rapport giver dig et overblik over kampagneoplysninger, som f.eks. start- og slutdatoer og anvendte aktiver. Du kan bruge denne rapport til at spore ugentlige metrics for trafik, herunder UGC-afspilninger og klik på dit kampagnekort.

Brug rapporten til at vurdere, hvordan forskellige kampagner klarer sig over tid i forhold til hinanden.