Videon virheellisten sisällönkuvaustietojen korjaus Facebookissa ja Twitterissä

Kun lisäät Facebookiin tai Twitteriin YouTuben URL-osoitteen, videon nimi, kuvaus tai pikkukuva voi joskus olla virheellinen tai vanhentunut.

Nimen ja kuvauksen päivittäminen välittömästi

Facebook

Jos haluat varmistaa, että muut käyttäjät näkevät oikean nimen ja kuvauksen jakaessaan videotasi Facebookissa, voit liittää videon URL-osoitteen Facebookin virheenkorjaustyökaluun. Tällöin nimi ja kuvaus päivittyvät välimuistiin välittömästi.

Jos sinulla on muita ongelmia, voit ilmoittaa niistä Facebookille.

Twitter

Jos haluat varmistaa, että muut käyttäjät näkevät oikean nimen ja kuvauksen jakaessaan videotasi Twitterissä, voit liittää videon URL-osoitteen Twitterin Card Validator ‑työkaluun. Tällöin nimi ja kuvaus päivittyvät välimuistiin välittömästi.

Näin vältyt ongelmilta

Varmista, että video on käsitelty, julkinen ja että sen sisällönkuvaustiedot on määritetty YouTubeen ennen kuin liität videonlinkin toiselle verkkosivulle tai toiseen sovellukseen. Kun liität linkin, videon senhetkiset tiedot ladataan palvelun välimuistiin. Vaikka muuttaisit sisällönkuvaustietoja YouTubessa, URL-osoitteen liittäminen tuo palveluun vanhat tiedot niin kauan, kunnes välimuisti päivittyy.

Lisätietoja

Ongelma ilmenee, jos YouTube-video lisätään postaukseen ennen kuin videon käsittely on saatu valmiiksi tai kun video on yksityinen. Näin käy myös, jos jaoit postauksen ennen kuin päivitit pikkukuvan tai sisällönkuvaustiedot.

Toisinaan videon nimi, kuvaus tai pikkukuva voi olla vanhentunut, vaikka videon käsittely olisikin valmis ja video muutettu julkiseksi. Ongelma korjautuu itsekseen, kun Facebookin tai Twitterin välimuisti päivittyy.