Väärä videon nimi, kuvaus tai pikkukuva Facebookissa ja Twitterissä

Kun lisäät Facebookiin tai Twitteriin YouTuben URL-osoitteen, julkaisuun automaattisesti lisätty videon nimi, kuvaus tai pikkukuva voi joskus olla tyhjä tai vanhentunut. Näin voi käydä, kun YouTube-video lisätään postaukseen ennen kuin videon käsittely on saatu valmiiksi tai kun video on yksityinen. Ongelma voi johtua myös siitä, että olet muuttanut pikkukuvaa tai sisällönkuvaustietoja YouTubessa sen jälkeen, kun olet jakanut videon kolmannen osapuolen sivustolla.

Toisinaan videon nimi, kuvaus tai pikkukuva voi olla vanhentunut, vaikka videon käsittely olisikin valmis ja video muutettu julkiseksi. Ongelma korjautuu itsekseen, kun Facebookin tai Twitterin välimuisti päivittyy.

Nimen tai kuvauksen päivittäminen välittömästi

Facebook

Jos olet videon lataaja ja haluat varmistaa, että muut käyttäjät näkevät oikean nimen ja kuvauksen jakaessaan videotasi Facebookissa, voit liittää videon URL-osoitteen Facebookin Debugger-työkaluun. Tällöin nimi ja kuvaus päivittyvät välimuistiin välittömästi.

Jos sinulla on muita ongelmia, voit ilmoittaa siitä Facebookille.

Twitter

Jos olet videon lataaja ja haluat varmistaa, että muut käyttäjät näkevät oikean nimen ja kuvauksen jakaessaan videotasi Twitterissä, voit liittää videon URL-osoitteen Twitterin Card Validator ‑työkaluun. Tällöin nimi ja kuvaus päivittyvät välimuistiin välittömästi.

Ongelman välttäminen

Kun lataat videon, varmista että sen käsittely on valmistunut, se on asetettu julkiseksi ja sen tiedot ja pikkukuva ovat oikein YouTubessa ennen kuin jaat sen kolmannen osapuolen sivustossa tai sovelluksessa. Kun liität linkin palveluun, videon senhetkiset tiedot ladataan palvelun välimuistiin. Vaikka videon nimeä tai kuvausta muutettaisiin YouTubessa, vanhat tiedot säilyvät samoina linkin liittäville, kunnes palvelun välimuisti päivitetään.