Corregir les metadades incorrectes dels vídeos a Facebook i Twitter

Quan introdueixes un URL de YouTube a Facebook o Twitter, és possible que el títol del vídeo, la descripció o la miniatura siguin erronis o no estiguin actualitzats.

Actualitzar el títol o la descripció immediatament

Facebook

Si et vols assegurar que es mostren el títol i la descripció correctes quan altres usuaris comparteixen el teu vídeo a Facebook, introdueix l'URL del vídeo a l'eina de depuració de Facebook. Aquesta acció actualitzarà immediatament el títol i la descripció desats a la memòria cau.

Si detectes algun altre problema, pots informar-ne a Facebook.

Twitter

Si et vols assegurar que es mostren el títol i la descripció correctes quan altres usuaris comparteixen el teu vídeo a Twitter, introdueix l'URL del vídeo al validador de targetes de Twitter. Aquesta acció actualitzarà immediatament el títol i la descripció desats a la memòria cau.

Evitar aquest problema

Assegura't que el vídeo s'hagi processat i sigui públic, i que les metadades s'hagin definit a YouTube abans d'enganxar l'enllaç del vídeo en un altre lloc web o aplicació. La informació del vídeo s'afegirà a la memòria cau quan hi enganxis l'enllaç. Encara que es modifiquin les metadades a YouTube, qualsevol usuari que enganxi aquest URL abans que s'actualitzi la memòria cau veurà la informació antiga.

Obtenir més informació

Això passa quan s'afegeix un vídeo de YouTube a una publicació abans que el vídeo s'hagi acabat de processar o bé quan s'ha publicat com a privat. També pot ser que hagis compartit la publicació abans d'actualitzar la miniatura o les metadades.

En alguns casos, fins i tot quan un vídeo és públic i s'ha acabat de processar, pot ser que el títol, la descripció o la miniatura encara no s'hagin actualitzat. Aquest problema es resoldrà quan Facebook o Twitter actualitzin la seva memòria cau.