Find musik på YouTube

Vi har udviklet en række nye funktioner, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af den store samling af musik, der findes på YouTube. Disse funktioner gør det nemt at finde musik af høj kvalitet fra dine yndlingsmusikere og opdage en masse ny musik på YouTube.

Musikkort i søgeresultater

Musikkort er en samling af numre fra en musiker, et album eller en genre. De gør det nemt for dig at lytte til hele album eller finde officielle videoer fra dine yndlingsmusikere.

Du får vist musikkort i dine søgeresultater på alle platforme, når du søger efter musik.

Søgning efter sange

På din Android-enhed kan du skifte fra Stemmesøgning til at søge efter sange på YouTube ved hjælp af lyd. Ved at nynne eller optage en sang, der afspilles i øjeblikket, kan du finde relaterede YouTube-videoer, Shorts-videoer og officielt musikindhold.