Musik på YouTube

Vi har lavet en række nye funktioner, som kan hjælpe dig med at få det meste ud af den store samling af musik, der findes på YouTube. Disse funktioner gør det nemt at finde musik af høj kvalitet fra dine yndlingsmusikere og opdage en masse ny musik på YouTube.

Musikkort i søgeresultater

Musikkort er en samling af numre fra en musiker, et album eller en genre. Musikkort er en smart måde, hvorpå du kan lytte til hele album eller finde officielle videoer fra dine yndlingsmusikere.

Du får vist musikkort i resultaterne af dine søgninger efter musik på alle platforme.