Canviar la mida del reproductor de vídeo

Quan utilitzis YouTube en un ordinador, la mida del reproductor de vídeo s'adaptarà automàticament a l'espai disponible a la finestra del navegador.

Si vols canviar manualment la mida del reproductor de vídeo, només cal que ajustis la mida del navegador. També pots seleccionar la icona del Mode de cinema a l'extrem inferior del reproductor per veure el vídeo en una mida més gran sense activar la pantalla completa, o bé la icona del minireproductor per veure'l en un reproductor més petit.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda