Importera videor från Google Foto

Du kan importera videor som du har sparat i Google Foto till YouTube.

För att följa Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) måste du informera oss om du laddar upp en video på YouTube som är anpassad för barn. Om du importerar videor som är anpassade för barn från Google Foto måste du först ladda ned dem till din enhet och sedan ladda upp dem i YouTube Studio och välja rätt målgruppsinställning.
  1. Logga in på YouTube och klicka på Ladda upp  följt av Ladda upp video.
  2. Klicka på Importera längst upp till höger.
  3. Välj en eller flera videor från ditt konto i Google Foto.
  4. Klicka på Välj så laddas videorna upp på din YouTube-kanal.
  5. Lägg till en titel och beskrivning och ange sekretessinställningar.
  6. Klicka på Publicera (om du vill att videon ska vara offentlig) eller Klar/Dela (för privata och olistade videor).