Video's importeren uit Google Foto's

Je kunt video's die je in Google Foto's hebt opgeslagen, importeren in YouTube.

Je moet ons laten weten of de video die je uploadt op YouTube gemaakt is voor kinderen. Dat is nodig om de Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) na te leven. Als je video's voor kinderen uit Google Foto's importeert, moet je je video naar je apparaat downloaden en deze vervolgens in YouTube Studio uploaden en de juiste doelgroepinstelling kiezen.
  1. Log in bij YouTube en klik op Uploaden en vervolgens Video uploaden.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Importeren.
  3. Kies een of meer video's in je Google Foto's-account.
  4. Klik op Selecteren en de video wordt naar je YouTube-kanaal geüpload.
  5. Voeg de titel en beschrijving toe en stel de privacyinstellingen in.
  6. Klik op Publiceren (voor openbare video's) of op Gereed/Delen (voor privévideo's en verborgen video's).