Tilin oletuskanavan määrittäminen

Jos Google-tilissäsi on useampi kuin yksi YouTube-kanava, kirjautumisen yhteydessä voi näkyä ponnahdusvalikko, josta valitaan käytettävä kanava.

Channel switcher

Jos haluat aina kirjautua tiettyyn kanavaan, voit valita ponnahdusvalikosta oletuskanavan. Valitse haluamasi kanava ja valitse sitten Älä kysy uudelleen -valintaruutu. Voit tästä huolimatta siirtyä helposti muihin tilisi kanaviin.

Huomautus: Oletuskanavaa käytetään myös kolmannen osapuolen työkaluissa ja sovelluksissa (esim. videoeditointiohjelmistot), jotka eivät tue kanavan vaihtoa. Kun kirjoitat Google-tilisi tunnukset näihin työkaluihin, oletuskanava avautuu automaattisesti.

Oletuskanavan muuttaminen

Voit muuttaa Google-tilisi oletuskanavan seuraavasti:

1. Kirjaudu YouTubeen tietokoneessa käyttämällä Google-tiliäsi.
  2. Siirry kanavaan, josta haluat tehdä oletuskanavan.
  3. Mene tilin lisäasetuksiin.
  4. Valitse kohdassa Oletuskanava vaihtoehto Käytä tätä kanavaa (channel name), kun kirjaudun <email>-tiliin.
  5. Valitse Tallenna.