Googles videokvalitetsrapport

Videokvalitetsrapportrapporten inneholder informasjon om hva slags ytelse Internett-leverandøren din vanligvis leverer, ytelsen til andre leverandører i området ditt og andre faktorer som påvirker videostrømmingskvaliteten.

Vurderinger av Internett-leverandøren

I denne rapporten gis leverandøren din én av tre vurderinger: HD Verified, Standardoppløsning eller Lavere oppløsning. Vurderingene samsvarer med videostrømmingskvaliteten du kan forvente (minst 90 % av tiden) når du bruker Internett-leverandøren i et bestemt område for å se YouTube-videoer. Hver enkelt vurdering innebærer følgende:

• HD Verified: Du kan forvente jevn avspilling mesteparten av tiden når du ser YouTube-videoer med høy oppløsning (720p og høyere).
  • Standardoppløsning: Du kan forvente jevn avspilling av YouTube-videoer med standardoppløsning (360p), men kan oppleve avbrudd av og til på videoer med høy oppløsning (720p og høyere).
  • Lavere oppløsning: Du kan oppleve utydelig bilde og hyppige avbrudd når du spiller av YouTube-videoer på 360p og høyere.

Husk at disse vurderingene tar utgangspunkt i alle brukerne på nettverket til Internett-leverandøren for et gitt område, og ikke bare din egen forbindelse.

Sammenlign leverandører

Slik sammenligner du leverandører i området ditt:

• På datamaskin: Klikk på Sammenlign leverandører i området ditt
  • På mobilnettstedet: Trykk på pilen Minimize under Sammenlign leverandører i området ditt

Du ser en liste over leverandører innenfor hver vurdering. Klikk på leverandørene for å finne ut mer om videostrømmingskvaliteten for hver enkelt leverandør.

Endre posisjon

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre området for rapporten:

På datamaskin
  1. Klikk på Endre område.
  2. Skriv inn byen eller delstaten du vil undersøke
  3. Velg det nærmeste resultatet fra rullegardinlisten
  4. Klikk på Ferdig
På mobilnettstedet
  1. Trykk på Endre område
  2. Skriv inn byen eller delstaten du vil undersøke, i søkefeltet
  3. Velg det nærmeste resultatet fra rullegardinlisten

Vanlige problemer

• Resultatene er ikke tilgjengelige: Videokvalitetsrapporten er bare tilgjengelig i utvalgte land, så det kan hende at du ser følgende feilmelding: «Resultatene fra området ditt er ikke tilgjengelige ennå». Hvis du ser denne feilmeldingen i et land der rapporten er tilgjengelig, bruker du alternativet Send tilbakemelding for å gi oss beskjed.
  • Problemer med å spille av videoer: Hvis du ikke kan se videoen i kvaliteten som er angitt for Internett-leverandøren i vurderingen, kan du prøve feilsøkingstrinnene våre.
  • Problemer med Internett-leverandøren: Hvis du har problemer med Internett-leverandøren eller ønsker å gi leverandøren en tilbakemelding, må du kontakte leverandøren direkte.