Googles videokvalitetsrapport

Videokvalitetsrapporten inneholder informasjon om hva slags ytelse internettleverandøren din vanligvis leverer. Den inneholder også informasjon om ytelsen til andre leverandører i området ditt samt andre faktorer som har noe å si for kvaliteten på videodatastrømmen.

Vurderinger av internettleverandøren

I denne rapporten får leverandøren din én av tre vurderinger: HD Verified, Standardoppløsning eller Lavere oppløsning. Vurderingene representerer kvaliteten på videodatastrømmen du kan forvente minst 90 % av tiden, når du bruker denne internettleverandøren til å se YouTube-videoer i et bestemt område. Dette betyr de forskjellige vurderingene:

• HD Verified: Du kan forvente jevn avspilling mesteparten av tiden når du ser YouTube-videoer med høy oppløsning (720p og høyere).
  • Standardoppløsning: Du kan forvente jevn avspilling av YouTube-videoer med standardoppløsning (360p), men du kan oppleve avbrudd av og til på videoer med høy oppløsning (720p og høyere).
  • Lavere oppløsning: Du kan oppleve utydelig bilde og hyppige avbrudd når du spiller av YouTube-videoer ved 360p og høyere.

Disse vurderingene er basert på alle brukerne i nettverket til en bestemt internettleverandør i et bestemt område. De er ikke basert bare på din tilkobling.

Sammenlign leverandører

Slik sammenligner du leverandører i området ditt:

• På datamaskin: Klikk på Sammenlign leverandører i dette området.
  • På mobil: Under diagrammet velger du pilen under Sammenlign [#] internettleverandører i/på [sted].

Du får opp en liste over leverandørene under hver vurdering. Velg en leverandør for å finne ut mer om videokvaliteten du kan forvente med dem.

Endre sted

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre området for rapporten:

På datamaskin
  1. Klikk på Endre posisjon over diagrammet.
  2. Skriv inn ønsket sted eller postnummer.
  3. Velg det beste resultatet fra listen.
  4. Klikk på OK.
På mobil
  1. Trykk på Endre posisjon over diagrammet.
  2. Skriv inn ønsket sted eller postnummer i søkefeltet.
  3. Velg det beste resultatet fra listen.

Vanlige problemer

• Ingen tilgjengelige resultater: Googles videokvalitetsrapport er bare tilgjengelig i utvalgte land/områder, så det kan hende du ser feilmeldingen «Det finnes ikke tilgjengelige resultater fra stedet ditt». Hvis du ser denne feilmeldingen i et land/område der rapporten er tilgjengelig, kan du bruke Send tilbakemelding-knappen nederst på skjermen for å gi oss beskjed.
  • Problemer med å spille av videoer: Hvis du ikke kan spille av en video i den kvaliteten som er angitt for internettleverandøren din i vurderingen, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene.
  • Problemer med internettleverandøren: Hvis du har problemer med internettleverandøren eller ønsker å gi dem en tilbakemelding, må du kontakte dem direkte.