Googlen videoiden laaturaportti

Videoiden laaturaportti kertoo, miten hyvän yhteyden internetpalveluntarjoajasi yleensä pystyy tarjoamaan, miten alueesi eri palveluntarjoajat vertautuvat toisiinsa ja mitkä muut asiat vaikuttavat videoiden katselun sujuvuuteen.

Internetpalveluntarjoajan luokitus

Tässä raportissa palveluntarjoajat on luokiteltu kolmeen luokkaan: HD-laatu, tavallinen laatu ja matala laatu. Luokitukset kuvaavat sitä, millaista videostriimauksen laatua voit odottaa (vähintään 90 % ajasta), kun katselet YouTube-videoita tietyn internetpalveluntarjoajan yhteydellä tietyllä alueella. Tätä luokitukset tarkoittavat:

• HD-laatu: YouTube-videoiden katselu teräväpiirtotarkkuudella (vähintään 720p) on sujuvaa suurimman osan ajasta.
  • Tavallinen laatu: YouTube-videotoisto toimii yleensä sujuvasti, kun katseltavan videon tarkkuus on normaali (360p). Teräväpiirtovideoissa (vähintään 720p) voi ilmetä satunnaisia keskeytyksiä.
  • Matala laatu: Jos YouTube-videon tarkkuus on 360p tai suurempi, kuva voi olla rakeinen ja toistossa voi ilmetä keskeytyksiä.

Nämä luokitukset koskevat kyseessä olevan internetpalveluntarjoajan kaikkia käyttäjiä tietyllä alueella eivätkä vain omaa yhteyttäsi.

Palveluntarjoajien vertailu

Näin voit vertailla palveluntarjoajia omalla alueellasi:

• Tietokoneella: Klikkaa Vertaa alueesi palveluntarjoajia -vaihtoehtoa.
  • Mobiilisivustolla: Valitse  nuoli kaavion alla olevasta kohdasta Vertaile [#] palveluntarjoajaa ([sijainti]).

Näet listan palveluntarjoajista ja luokituksista. Valitsemalla palveluntarjoajan saat lisätietoja sen videon suoratoiston laadusta.

Sijainnin muuttaminen

Näin voit muuttaa sijaintia, jonka mukaan raportti luodaan:

Tietokoneella
  1. Klikkaa kaavion yläpuolelta Vaihda sijaintia.
  2. Kirjoita kaupungin tai maakunnan nimi.
  3. Valitse paras tulos listasta.
  4. Klikkaa OK.
Mobiilisivustolla
  1. Napauta kaavion yläpuolelta Vaihda sijaintia.
  2. Kirjoita kaupungin tai maakunnan nimi hakukenttään.
  3. Valitse paras tulos listasta.

Tavallisia ongelmia

• Tuloksia ei ole: Videoiden laaturaportti on saatavilla vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla, joten voit saada virheilmoituksen "Sijaintisi tulokset eivät ole vielä saatavilla". Jos saat tämän virheilmoituksen sijainnissa, jossa raportin pitäisi olla saatavilla, ilmoita siitä meille sivun alalaidan linkistä Lähetä palautetta .
  • Ongelmia videon toistossa: Jos videon katselu ei onnistu palveluntarjoajan ilmoittamalla laadulla, kokeile näitä vianmääritysvaiheita.
  • Ongelmia palveluntarjoajan kanssa: Jos sinulla on ongelmia palveluntarjoajasi kanssa tai haluat antaa heille palautetta, ole suoraan yhteydessä heihin.