Google Rapport over videokvalitet

Rapporten over videokvalitet viser, hvilken kvalitet din internetudbyder typisk leverer, hvordan forskellige udbydere klarer sig i forhold til hinanden i dit område, og hvilke andre faktorer der har indflydelse på videokvaliteten.

Bedømmelser af internetudbydere

Denne rapport giver din udbyder en af ​​tre bedømmelser: HD Verified, Standardopløsning eller Lav opløsning. Bedømmelserne repræsenterer den videoafspilningskvalitet, du kan forvente (mindst 90 % af tiden), når du ser YouTube via en internetudbyder i et bestemt område. Her er en oversigt over, hvad de enkelte bedømmelser betyder:

• HD Verified: Du kan forvente en problemfri afspilning det meste af tiden ved visning af YouTube-videoer i HD (720p og derover).
  • Standardopløsning: Du kan forvente problemfri afspilning af YouTube-videoer i standardopløsning (360p) og kan af og til opleve afbrydelser i YouTube-videoer i HD (720p og derover).
  • Lav opløsning: Du kan under afspilning opleve, at billedkvaliteten er forringet, og at der er jævnlige afbrydelser ved afspilning af YouTube-videoer i 360p og derover.

Vær opmærksom på, at disse bedømmelser har fokus på alle brugere på en internetudbyders netværk i et givet område og ikke kun din forbindelse.

Sammenlign udbydere

Sådan sammenligner du udbydere i dit område:

• På en computer: Klik på Sammenlign udbydere i dit område
  • På et mobilwebsite: Tryk på pilen Minimize under Sammenlign udbydere i dit område

Så vises der en liste over udbydere inden for hver bedømmelse. Klik på hver enkelt af dem for at få flere oplysninger om deres videostreamingkvalitet.

Skift placering

Følg disse trin for at ændre placeringen for din rapport:

På en computer
  1. Klik på Rediger din placering
  2. Indtast din by eller stat
  3. Vælg det bedste resultat i rullelisten
  4. Klik på Udfør
På et mobilwebsite
  1. Tryk på Angiv et andet sted
  2. Indtast din by eller stat i søgefeltet
  3. Vælg det bedste resultat i rullelisten

Almindelige problemer

• Ingen tilgængelige resultater: Rapporten over videokvalitet er kun tilgængelig i udvalgte lande, så du kan få vist fejlmeddelelsen "Resultater fra din placering er endnu ikke tilgængelige". Hvis du modtager denne fejlmeddelelse i et land, hvor rapporten er tilgængelig, skal du bruge muligheden Send feedback til at give os besked herom.
  • Problemer med at afspille videoer: Prøv at følge disse fejlfindingstrin, hvis du ikke kan se video i den kvalitet, der svarer til din internetudbyders bedømmelse.
  • Problemer med internetudbyder: Hvis du har problemer med din internetudbyder eller gerne vil give dem feedback, bedes du kontakte udbyderen direkte.