Informe de qualitat dels vídeos de Google

L'informe de qualitat dels vídeos et proporciona informació sobre el rendiment habitual del teu proveïdor d'Internet, quants proveïdors diferents hi ha a la teva zona i quins altres factors afecten el rendiment dels vídeos.

Classificació dels proveïdors d'Internet

Aquest informe classificarà el teu proveïdor en una de les tres categories següents: HD Verified (Verificat en HD), Standard Definition (Definició estàndard) o Lower Definition (Baixa definició). Aquestes categories indiquen la qualitat de reproducció en continu de vídeo que pots esperar, almenys el 90% de les vegades, quan mires vídeos de YouTube a través d'un proveïdor d'Internet en una zona concreta. A continuació t'expliquem què significa cada categoria:

• HD Verified (Verificat en HD): hauries de poder reproduir sense problemes els vídeos de YouTube d'alta definició (720p o més) casi sempre.
  • Standard Definition (Definició estàndard): hauries de poder reproduir sense problemes els vídeos de YouTube de definició estàndard (360p), però és possible que pateixis interrupcions esporàdiques en vídeos de YouTube d'alta definició (720p o més).
  • Lower Definition (Baixa definició): és possible que vegis les imatges borroses i que pateixis interrupcions freqüents en reproduir vídeos de YouTube de 360p o més.

Aquesta classificació té en compte tots els usuaris de la xarxa d'un proveïdor d'Internet en una zona determinada, no només la teva connexió.

Comparar proveïdors

A continuació t'expliquem com pots comparar els proveïdors de la teva zona:

• En un ordinador: fes clic a Compare providers in your area (Compara els proveïdors de la teva zona).
  • En un lloc per a mòbils: a sota del gràfic, selecciona la  fletxa a sota de Compare [#] ISPs [location] (Compara [#] proveïdors d'Internet a [ubicació]).

Obtindràs una llista de proveïdors dins de cada categoria. Selecciona'n un per obtenir més informació sobre la seva qualitat de reproducció en continu de vídeos.

Canviar la ubicació

Per canviar la ubicació de l'informe, segueix aquests passos:

En un ordinador
  1. A sobre del gràfic, fes clic a Change location (Canvia la ubicació).
  2. Introdueix el nom de la teva ciutat o província.
  3. Selecciona el resultat més adient de la llista.
  4. Fes clic a D'acord.
En un lloc per a mòbils
  1. A sobre del gràfic, toca Change location (Canvia la ubicació).
  2. Introdueix el nom de la teva ciutat o província al quadre de cerca.
  3. Selecciona el resultat més adient de la llista.

Problemes habituals

• Els resultats no estan disponibles: l'informe de qualitat dels vídeos només està disponible en regions i països concrets. Per això, és possible que rebis el missatge d'error "Els resultats de la teva ubicació encara no estan disponibles". Si reps aquest missatge d'error en un país o una regió on l'informe està disponible, utilitza l'opció Envia suggeriments a la part inferior de la pàgina per fer-nos-ho saber.
  • Problemes amb la reproducció de vídeos: si no pots veure un vídeo amb la qualitat associada a la categoria del teu proveïdor d'Internet, prova aquests passos per resoldre el problema.
  • Problemes amb el proveïdor d'Internet: si tens problemes amb el teu proveïdor d'Internet o vols enviar-li suggeriments, contacta-hi directament.