Hvad er et nummer med albumcover?

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Et nummer med albumcover er en automatisk genereret YouTube-version af et nummer på et musikalbum. Et nummer med albumcover består af lydoptagelsen og albumcoveret.

Formålet med statiske videoer er at kunne levere en YouTube-version af alle numre på alle album. I øjeblikket er officielle musikvideoer kun tilgængelige for optagelser, når et pladeselskab eller en kunstner aktivt investerer tid og ressourcer i at producere en. Videoer med albumcover automatiserer oprettelsen af versioner til optagelser, hvortil der ikke er produceret en musikvideo.

YouTube opretter ét nummer med albumcover til hver lydoptagelse, som du uploader ved hjælp af DDEX-feedet til YouTube Music eller regnearket til masseupload "Lyd – numre med albumcover". Det identificerer numre baseret på ISRC, "release identifier" (UPC, EAN, GRid) og partner. YouTube opretter videoer med albumcover for hver unik kombination af disse felter.

Statiske videoer sørger for, at YouTube har et fuldstændigt musikkatalog, og de vises i albumplaylister og i søgeresultater.

Kommentarer til statiske videoer

Du kan få vist kommentarer på statiske videoer på din officielle kanal, hvis du har en sådan. Du skal så vælge "Tillad alle kommentarer" eller "Tilbagehold potentielt upassende kommentarer til gennemgang" som kanalens kommentarindstilling i Studio (Indstillinger og så Kanalstatus og funktioner og så Fællesskab og så Standardindstillinger).

Når kanalens kommentarindstilling er angivet som "Tillad alle kommentarer" eller "Tilbagehold potentielt upassende kommentarer til gennemgang", kan du skjule en kommentar på dit nummer med albumcover ved at vælge Fjern ud for kommentaren.

Kommentarer på automatisk genererede statiske videoer er slået fra, hvis den primære kunstner ikke har en officiel kunstnerkanal.