Wat is ’n Kunssnit?

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube se Inhoudbestuurder gebruik om hul inhoud met kopiereg te bestuur.

’n Kunssnit is ’n outomaties gegenereerde YouTube-weergawe van ’n snit op ’n musiekalbum. ’n Kunssnit bestaan uit die klankopname en die albumkuns.

Die doel van Kunssnitte is om ’n YouTube-weergawe van elke snit op elke album te verskaf. Amptelike musiekvideo’s is tans slegs vir opnames beskikbaar as ’n platemaatskappy of kunstenaar (beduidende) tyd en hulpbronne belê het om een te skep. Kunssnitte outomatiseer die skepping van weergawes vir opnames selfs as hulle nie ’n musiekvideo vervaardig het nie.

YouTube skep een Kunssnit vir elke snit wat jy oplaai deur die YouTube Music DDEX-stroom of die “Oudio – Kunssnitte”-grootmaatoplaai-sigblad te gebruik. Dit identifiseer snitte gegrond op hul ISRC, vrystellingidentifiseerder (UPC, EAN, GRid), en vennoot. YouTube sal Kunssnitte skep vir elke unieke kombinasie van hierdie velde.

Kunssnitte verseker dat YouTube ’n volledige musiekkatalogus het en in albumsnitlyste en soekresultate verskyn.

Opmerkings op Kunssnitte

As jy ’n Amptelike Kunstenaarkanaal het, kan jy toelaat dat opmerkings gewys word op Kunssnitte in jou amptelike kanaal. Om dit te doen, moet jy “Laat alle opmerkings toe” of “Hou opmerkings wat moontlik onvanpas is terug vir kontrolering” as jou kanaal se opmerkinginstelling in Studio kies (Instellings en dan Kanaalstatus en -kenmerke en dan Gemeenskap en dan Verstekke).

Sodra die kanaal se opmerkinginstelling op “Laat alle opmerkings toe” of “Hou opmerkings wat moontlik onvanpas is terug vir kontrolering” gestel is, sal jy Verwyder langs ’n opmerking op jou Kunssnit kan kies om die opmerking te versteek.

Opmerkings op outomaties gegenereerde Kunssnitte is afgeskakel as die primêre kunstenaar nie ’n Amptelike Kunstenaarkanaal het nie.