Programmet for innholdsverifisering

YouTube ønsker å hjelpe opphavsrettshavere med å finne innhold som krenker opphavsretten deres, og fjerne det fra plattformen. Gjennom programmet for innholdsverifisering kan opphavsrettseiere finne materiale de mener krenker opphavsretten, og gi YouTube informasjonen som trengs for å finne og fjerne det.

Programmet er spesielt utviklet for at selskaper som er opphavsrettshavere, skal kunne utstede flere forespørsler om fjerning. Enkeltvarsler kan sendes inn ved å følge denne veiledningen.

Du kan fylle ut dette skjemaet for å finne ut hvilket verktøy for opphavsrettsadministrering som er best egnet for deg.