Sisällönvahvistusohjelma

YouTube on sitoutunut auttamaan tekijänoikeuksien omistajia löytämään ja poistamaan tekijänoikeuksia väitetysti loukkaavan sisällön käyttöympäristöstämme. Sisällönvahvistusohjelman avulla tekijänoikeuksien omistajat voivat etsiä mahdollisesti tekijänoikeuksia loukkaavaa materiaalia ja ilmoittaa sen tarkat tiedot YouTubelle sisällön poistamista varten.

Sisällönvahvistusohjelma on suunniteltu erityisesti tekijänoikeuksia omistaville yrityksille, jotka haluavat lähettää useita poistopyyntöjä. Yksittäisiä pyyntöjä voi lähettää seuraamalla näitä ohjeita.

Täytä tämä lomake, niin saat selville, mikä työkalu sopii tekijänoikeuksien hallinnointitarpeisiisi parhaiten.