Inhoudverifikasie-program

YouTube is daartoe verbind om kopiereghouers te help om beweerde skendende inhoud te kry en van ons platform af te verwyder. Met die Inhoudverifikasie-program kan kopierregeienaars materiaal kry wat hulle dink skendend is, en YouTube voldoende inligting gee om dit te kry en te verwyder.

Die Inhoudverifikasie-program is veral ontwerp vir maatskappye wat kopiereg hou om meer as een verwyderingsversoek uit te reik. Individuele kennisgewings kan ingedien word deur hierdie instruksies te volg.

Jy kan hierdie vorm invul om te kyk watter nutsding op grond van jou kopieregbestuurbehoeftes goed by jou sal pas.