Requisits de les notificacions d'infracció dels drets d'autor: vídeos

Consell: la manera més senzilla de sol·licitar la supressió d'un vídeo que creus que infringeix els teus drets d'autor és mitjançant el nostre formulari web.

Per demanar la supressió de contingut que no és de vídeo, com ara les imatges del bàner d'un canal, la sol·licitud ha d'incloure aquesta informació obligatòria.

Per sol·licitar que s'enviï una notificació d'infracció dels drets d'autor relacionada amb un vídeo, has d'indicar la informació obligatòria que figura a continuació. Sense aquesta informació, no podrem continuar amb la sol·licitud.

Pots incloure la informació següent al cos d'un correu electrònic (no en un fitxer adjunt) i enviar-lo a copyright@youtube.com. També pots enviar les dades per correu postal o fax.

1. La teva informació de contacte

És possible que YouTube i l'usuari que ha penjat el contingut que vols suprimir hagin de contactar amb tu en relació amb la teva sol·licitud. A la sol·licitud, inclou una o diverses de les dades següents:

• La teva adreça electrònica
  • La teva adreça física
  • El teu número de telèfon

2. Descripció de l'obra protegida per drets d'autor

A la sol·licitud, assegura't de descriure d'una manera clara i completa el contingut els drets d'autor del qual vols protegir.

Si creus que s'han infringit els drets d'autor de més d'una obra, la legislació permet incloure una llista representativa de les obres en qüestió a la sol·licitud.

3. URL concrets dels vídeos en qüestió

La sol·licitud ha d'incloure els enllaços concrets dels vídeos que creus que infringeixen els teus drets d'autor.

Inclou els URL dels vídeos exactes en el format següent:

www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx

La informació general, com ara el nom o l'URL del canal, no és adequada.

4. Accepta i inclou les dues declaracions següents:

"Crec de bona fe que l'ús que es fa del material de la manera indicada a la reclamació no està autoritzat pel propietari dels drets d'autor, pel seu agent ni per la llei".

"La informació inclosa en la notificació és precisa i afirmo, sota pena de perjuri, que soc el propietari o un agent autoritzat per actuar en nom del propietari d'un dret exclusiu que presumptament s'ha infringit".

5. La teva signatura

Les sol·licituds de supressió completes han d’incloure la signatura física o electrònica del propietari dels drets d'autor o d'un agent autoritzat per actuar en nom seu.

Per complir aquest requisit, el propietari dels drets d'autor o l'agent autoritzat poden introduir el seu nom legal complet com a signatura a la part inferior de la sol·licitud. El nom legal complet ha de ser el nom i els cognoms, no un nom d'empresa.

Inclou la informació anterior al cos d'un correu electrònic (no en un fitxer adjunt) i envia'l a copyright@youtube.com. També pots enviar la sol·licitud per correu postal o fax.