Visa, organisera eller radera kommentarer

Om videons ägare har aktiverat kommentarer kan du lägga upp kommentarer och gilla, ogilla eller svara på andras kommentarer på en video.

Visa kommentarer till videor

Om du vill visa kommentarer för en video rullar du ned på videons sida. Svar visas i trådar så att det blir enklare att följa konversationer. Alla kommentarer på YouTube är offentliga, och vem som helst kan svara på en kommentar som du lägger upp.

Om du inte hittar en kommentar efter att du fått en avisering är det möjligt att kommentaren redan har tagits bort. Kommentarer kan tas bort av den person som lade upp dem, av kanalägaren eller om de bryter mot policyn.

Om du ser en kommentar som du tycker är olämplig kan du rapportera den som spam eller stötande innehåll. Om du är innehållsskapare kan du också använda verktygen för kommentarsmoderering för att hantera kommentarer till dina videor.

Visa kommentarshistoriken

Du kan visa offentliga kommentarer du lagt upp på YouTube.

1. Öppna Kommentarshistorik.
  2. Du kan klicka eller trycka på innehållet om du vill visa var du lade upp kommentaren.

Kommentarer på videor som har tagits bort, och kommentarer som har tagits bort av YouTube på grund av överträdelser av policyn, visas inte i historiken.

Få en delbar länk för en kommentar

Du kan klicka eller trycka på en kommentars tidsstämpel för att skapa en länk för en markerad kommentar. Då får du en länk som du kan dela i adressfältet för just den kommentaren och tråden.

Ändra vilka kommentarer som visas först

På webben kan du ändra hur kommentarer visas under en video. Använd rullgardinsmenyn Sortera efter och välj Toppkommentarer eller Nyast först.

Klicka på tidsstämpeln för att skapa en länk för en markerad kommentar. Det här isolerar kommentarstråden och skapar en länk som du kan dela i adressfältet.

Ta bort kommentarer
  1. Öppna Kommentarshistorik.
  2. Tryck på Mer intill kommentaren.
  3. Välj Redigera eller Radera.