Kommenttien tarkasteleminen, järjestäminen ja poistaminen

Videoiden kommenttien tarkasteleminen

Videon kommentit näkyvät, kun vierität alaspäin videon sivulle. Vastaukset on niputettu helposti luettaviin ketjuihin. Kaikki YouTube-kommentit ovat julkisia, ja kuka tahansa voi vastata lisäämääsi kommenttiin.

Jos havaitset sopimattoman kommentin, voit tehdä ilmoituksen roskasisällöstä tai väärinkäytöstä. Sisällöntuottajat voivat lisäksi hallita videoidensa kommentteja kommenttien valvontatyökaluilla.

Huom. YouTube-sovellukset eivät vielä tue kaikkia kommenttien ominaisuuksia. Sovelluksiin on luvassa päivityksiä, mutta tällä hetkellä voit tykätä tai ei-tykätä kommenteista kirjautumalla laitteen selaimella YouTuben mobiilisivustolle.

Ensin näytettävien kommenttien määrittäminen

YouTuben selainversiossa voit määrittää, miten kommentit näkyvät videon alapuolella. Valitse avattavasta valikosta Suosituimmat kommentit tai Uusimmat kommentit:

• Suosituimmat kommentit ensin: Kommentit näytetään luokitellussa luettelossa, jossa videon tekijän kommentit, paljon keskustelua herättäneet kommentit ja paljon yhteisön ääniä saaneet kommentit näytetään korostettuina.
  • Uusimmat kommentit ensin: Viimeisimmät kommentit näytetään luettelossa ylimpänä.

Voit luoda linkin tiettyyn kommenttiin klikkaamalla aikamerkintää.  Tämä luo osoitekenttään jaettavan linkin, jota seuraamalla kyseinen kommenttiketju näkyy korostettuna.

Kommenttihistorian tarkasteleminen

Voit tarkastella YouTubeen lisäämiäsi julkisia kommentteja.

1. Siirry kohtaan Historia.
  2. Valitse sivun yläreunasta Videokommenttihistoria
  3. Voit siirtyä paikkaan, johon lisäsit kommentin, klikkaamalla tai napauttamalla sisältöä.

Kommentti ei näy historiatiedoissa, jos siihen liittyvä video on poistettu tai YouTube on poistanut kommentin käytäntörikkomuksen vuoksi.

Kommenttien poistaminen

1. Siirry kohtaan Historia.
  2. Valitse sivun yläreunasta Videokommenttihistoria
  3. Siirry paikkaan, johon lisäsit kommentin, klikkaamalla tai napauttamalla sisältöä.
  4. Valitse kommentin vierestä Lisää .
  5. Valitse Muokkaa tai Poista.

Jaettavan kommenttilinkin luominen

Voit luoda linkin tiettyyn kommenttiin klikkaamalla sen aikamerkintää. Tämä luo osoitekenttään jaettavan linkin, jota seuraamalla kyseinen kommentti ja sitä seuraava ketju näkyy korostettuna.