Publicar comentaris i interaccionar-hi

Comentaris de YouTube: respostes, filtres i moderació

Si el propietari d'un vídeo activa l'opció per fer-hi comentaris, podràs publicar-ne i respondre als d'altres usuaris en vídeos, cançons o pòdcasts a YouTube i a l'aplicació YouTube Music, així com indicar si t'agraden o no t'agraden. També pots editar o suprimir els teus comentaris. Les respostes als comentaris es mostren agrupades a sota del comentari original perquè puguis seguir la conversa.

Interaccionar amb comentaris al televisor intel·ligent

Ara pots veure comentaris i interaccionar-hi mentre mires contingut al televisor intel·ligent o a la videoconsola. Per veure els comentaris d'un vídeo, ves a la pàgina de visualització del vídeo i selecciona el títol. Es mostrarà la secció Informació amb el tauler de comentaris del vídeo. Selecciona el mosaic de comentaris per veure una llista completa dels comentaris del vídeo, com ara:

• Comentaris que el creador ha fixat
  • Recompte de m'agrades
  • Recompte de respostes

Selecciona un comentari per llegir-lo sencer, veure'n les respostes o indicar que t'agrada o no t'agrada.

Per respondre a un comentari o publicar-ne un, sincronitza el televisor intel·ligent o la videoconsola amb el telèfon i deixa el comentari amb el telèfon.

Per afegir un comentari o una resposta:

1. Obre l'aplicació YouTube al telèfon.
  2. Assegura't d'haver iniciat la sessió al mateix Compte de Google en tots dos dispositius.
  3. S'obrirà una finestra emergent a l'aplicació YouTube en què se't demanarà que et connectis a YouTube amb el televisor.
  4. Toca Connecta.
  5. Els comentaris del vídeo que estiguis mirant al televisor es carregaran a l'aplicació YouTube, la qual cosa et permetrà publicar-los i interaccionar-hi de manera òptima.
Nota: mentre tens la sessió tancada, pots veure els comentaris, però no hi pots respondre ni publicar-hi els teus.

Publicar comentaris en un vídeo

Vídeos públics

Pots comentar cançons, vídeos, pòdcasts i música penjada de YouTube i YouTube Music. Tothom pot veure els comentaris dels vídeos públics de YouTube i respondre-hi. Si ets usuari d'un compte de Google Apps, els comentaris que publiquis a YouTube seran visibles públicament per als usuaris de fora del teu domini.

Per afegir un comentari:

1. A sota del vídeo, ves a la secció de comentaris.
  2. Escriu al quadre Afegeix un comentari....
  3. Escriu el comentari.
  4. Fes clic a Comenta.

Vídeos privats

Els comentaris no estan disponibles als vídeos privats. Si vols permetre els comentaris en un vídeo que no està disponible públicament, pots publicar un vídeo ocult.

Vídeos ocults

Pots comentar i respondre als comentaris en vídeos ocults. Qualsevol usuari amb l'enllaç d'un vídeo ocult podrà veure'n els comentaris. Obtén més informació sobre els vídeos ocults i la configuració de privadesa.

Si encara no tens un canal de YouTube, se'n crearà un automàticament quan publiquis un comentari. Per accedir al teu canal i gestionar-lo, ves a la teva foto de perfil un cop hagis publicat un comentari.
Respondre als comentaris

Respon als comentaris de cançons, vídeos, pòdcasts i música penjada de YouTube i YouTube Music.

1. A sota d'un comentari, fes clic a RESPON.
  2. Escriu el teu comentari.
  3. Fes clic a RESPON.
Afegir format a un comentari
Subscriu-te al nostre canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Afegir estils a un comentari

Pots fer servir text enriquit per donar format als comentaris amb etiquetes especials habituals, com ara les següents:

• *text en negreta*negreta
  • _text en cursiva_cursiva
  • -strikethrough text-strikethrough

Afegir enllaços a un comentari

Els URL que afegeixis als teus comentaris es mostraran com a enllaços.

Afegir cors als comentaris preferits

Pots fer servir un cor per mostrar agraïment pels comentaris dels espectadors a la pestanya Comunitat i a la pàgina de visualització.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a una publicació de la pestanya Comunitat.
  3. Trobaràs el cor al costat de les icones M'agrada i No m'agrada.

Els espectadors veuran el teu avatar amb un cor vermell petit a la part inferior esquerra i rebran una notificació (en funció de si han activat les notificacions a l'ordinador o al dispositiu mòbil) per informar-los que al propietari d'un canal li agrada el seu comentari.

Consell: també pots gestionar els comentaris amb l'aplicació YouTube Studio al dispositiu mòbil. Per començar, ves al Centre d'ajuda de l'aplicació YouTube Studio.
Fixar comentaris a la part superior

Per fixar comentaris, has de permetre l'accés a les funcions avançades al teu canal. Les funcions avançades poden tardar fins a 24 hores a activar-se i mostrar-se al teu canal.

Fixa un comentari a la part superior de la secció de comentaris per destacar-lo i que els teus fans el vegin. En dispositius mòbils, els espectadors han de desplegar la secció de comentaris per veure el comentari fixat. Pots fixar comentaris teus o dels fans.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la secció de comentaris de sota del vídeo, selecciona el comentari que vols fixar.
  3. Fes clic a Més '' i després Fixa . Aquest comentari substituirà qualsevol altre que hagis fixat abans.
    Nota: pots deixar de fixar un comentari en qualsevol moment. Si ho fas, tornarà a la seva posició original.
  4. Fes clic a FIXA per confirmar l'acció.

A l'ordinador, els espectadors veuran el comentari fixat a la part superior de la pàgina de visualització, amb la icona "Fixat per" i el nom del teu canal. En dispositius mòbils, han de tocar la secció de comentaris per desplegar-la.

Consell: també pots gestionar els comentaris amb l'aplicació YouTube Studio al dispositiu mòbil. Per començar, ves al Centre d'ajuda de l'aplicació YouTube Studio.
Indicar quins comentaris t'agraden i quins no

Ves a un comentari i, a continuació, utilitza les icones M'agrada o No m'agrada .

Consell: si veus un comentari que consideres inadequat, pots informar-ne com a contingut brossa o ús abusiu. Si ets un creador, també pots utilitzar les eines de moderació de comentaris per gestionar els comentaris dels teus vídeos.

Editar o suprimir un comentari
  1. Col·loca el cursor a la part superior dreta del comentari.
  2. Fes clic a Més ''.
  3. Tria Edita o Suprimeix .

Preguntes freqüents sobre la previsualització de comentaris

Quins comentaris es mostren a la secció de previsualització de comentaris?

Hi ha diversos motius pels quals un comentari es pot mostrar en aquesta secció. Per exemple:

• El comentari s'ha publicat recentment.
  • El creador del vídeo l'ha fixat o hi ha afegit un cor.

Com puc veure tots els comentaris?

Per veure'ls tots, toca qualsevol punt de la secció de previsualització de comentaris.

Per tornar a la llista de vídeos Recomanacions per a després, toca la X que hi ha a l'extrem superior dret.

Els comentaris que he fixat es mostraran a la secció de previsualització de comentaris?

Donat que l'espai de les seccions de previsualització de comentaris és limitat, el fet de fixar un comentari no garanteix que s'hi mostri. Tanmateix, quan algú toqui la secció per veure'ls tots, els comentaris fixats es mostraran els primers.

La meva configuració de moderació de comentaris s'aplica a la secció de previsualització de comentaris?

Sí. Totes les opcions de configuració referents a la moderació de comentaris s'apliquen a aquesta secció, que inclou paraules bloquejades i usuaris amagats. Obtén més informació sobre com pots gestionar i moderar els comentaris.

Recordatoris, advertiments i temps d'espera de comentaris

Recordatoris de comentaris

Abans de publicar un comentari, és possible que rebis un recordatori destinat a fomentar les interaccions respectuoses a YouTube. Aquest recordatori es mostra quan el nostre sistema detecta que altres persones podrien considerar el comentari ofensiu. Abans de publicar el comentari, et recomanem que pensis si és adequat o que revisis les nostres directrius de la comunitat.

Nota: en aquests moments, aquest recordatori només està disponible per als comentaris en anglès i espanyol.

Advertiments de supressió de comentaris

Després de publicar un comentari, és possible que rebis una notificació per informar-te que s'ha suprimit. Pot ser que se suprimeixi un comentari quan el sistema de YouTube detecta que els teus comentaris infringeixen les directrius de la comunitat de YouTube reiteradament. Si no estàs d'acord amb la supressió, pots enviar els teus comentaris aquí.

Temps d'espera dels comentaris

Després de publicar un comentari, és possible que rebis una notificació per informar-te que els comentaris s'han posat en pausa al teu compte. Els comentaris es poden posar en pausa quan el sistema de YouTube detecta que has deixat comentaris que poden infringir una o més de les nostres directrius de la comunitat repetidament. La teva capacitat de comentar es pot posar en pausa fins a 24 hores.