Almindelige uploadfejl

Hvis du har problemer med at uploade din video, skal du vælge den fejlmeddelelse, du får vist, og følge vejledningen til fejlfinding for at få løst problemet.

Kommerciel brug af Shorts-lydbiblioteket og betalte promoveringer

Kanaler, der uploader videoer til kommercielle formål, inklusive Shorts-videoer med betalt produktplacering, kan opleve fejl, når de uploader Shorts-videoer, der indeholder lyde fra Shorts-lydbiblioteket. Disse fejl skyldes vores aftaler med visse musikpartnere, som begrænser brugen af musik i Shorts-videoer til personlig og ikke-kommerciel brug.

Som et alternativ:

• Du kan genuploade din Shorts-video og fjerne den musik, der er blevet tilføjet fra Shorts-lydbiblioteket.
  • Du kan genuploade din Shorts-video, men tilføje musikken uden for værktøjerne til oprettelse af Shorts-videoer.
    • Bemærk! Inden du udgiver din Shorts-video, skal du sørge for, at du har clearet alle de nødvendige rettigheder hos ejeren eller ejerne af ophavsretten. Hvis du ikke clearer rettighederne, kan din Shorts-video blive underlagt håndhævelse, herunder fjernelse på grund af ophavsret og andre juridiske handlinger.
  • Du kan genuploade din Shorts-video, men bruge royaltyfri musik. Sådan finder du royaltyfri musik:
    1. Gå til Shorts-lydbiblioteket.
    2. Søg efter "YouTube lydbibliotek".

Før du uploader den sang, du har valgt, skal du dobbelttjekke, at den har:

• Grøn albumgrafik med teksten "YouTubes Lydbibliotek"
  • YouTube-logoet

Hvis søgeresultaterne opfylder disse kriterier, kræver de ikke, at du clearer rettighederne på forhånd. Hvis søgeresultaterne ikke opfylder disse kriterier, er de muligvis ikke clearet til brug.

Bemærk! Brugere, der ikke taler engelsk, anbefales at søge efter "YouTube Audio Library" på engelsk for at få nøjagtige resultater.

"Vi er stødt på uventede problemer"

Prøv at vente et par minutter, og upload igen.

"Serveren har afvist filen"

Denne fejlmeddelelse bliver vist, når du uploader en fil i forkert format. Sørg for, at du bruger en understøttet filtype.

"Der opstod en fejl, mens der blev sendt data over netværket"

Denne fejlmeddelelse bliver vist, når din browser skal opdateres til den seneste version. Nedenfor er nogle af de browsere, vi anbefaler at bruge til at uploade videoer:
Når du har opdateret din browser, skal du prøve at uploade igen.

"Behandlingen blev afbrudt"

Denne fejlmeddelelse kan blive vist, hvis den uploadede fil er forkortet eller ugyldig. Det kan også ske ved reducerede uploadhastigheder. Prøv at afspille din video på din enhed, og sørg for, at du bruger en understøttet filtype. Prøv derefter at uploade den igen. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at uploade din video fra en anden platform.

"Der er opstået en netværksfejl"

Denne fejlmeddelelse bliver vist, når din browser skal opdateres til den seneste version. Nedenfor er nogle af de browsere, vi anbefaler at bruge til at uploade videoer:
Når du har opdateret din browser, skal du prøve at uploade igen.
"Upload mislykket. Din kanalstatus eller dine kontoindstillinger understøtter i øjeblikket ikke uploads."
Denne fejlmeddelelse kan blive vist, hvis:

"Der er opstået en sikkerhedsfejl"

Denne fejlmeddelelse bliver vist, hvis du har usædvanlige sikkerhedsindstillinger i din browser. Indstillingerne stammer sandsynligvis fra en firewall, antivirus, antispyware eller lignende software. Vi anbefaler, at du midlertidigt deaktiverer denne software og prøver at uploade igen.

"Afvist (filen er for lille)"

Denne fejlmeddelelse vises, hvis du har forsøgt at uploade en fil, der er mindre end 2 kB. Sørg for, at din videofil er mindst 2 kB, og prøv at uploade igen.

"Mislykkedes (tom .mov-fil)"

Denne fejlmeddelelse vises, når QuickTime-film gemmes som referencefilm. Sørg for, at din video konverteres korrekt ved at vælge "Gem som en selvindeholdt film", og prøv at uploade igen.

"Grænsen for daglige uploads er nået. Du kan uploade videoer igen om 24 timer."

YouTube skal være et trygt sted at være, og derfor begrænser vi, hvor mange videoer en kanal kan uploade over en periode på 24 timer på computere, mobilenheder og YouTube API.
Begrænsningerne kan variere afhængigt af land/region og kanalhistorik. Strafklip for at krænke ophavsretten kan have indflydelse på, om kanalhistorikken er kvalificeret. Strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet påvirker, hvor meget du kan uploade.
Hvis du får en fejl med teksten "Grænsen for daglige uploads er nået", når du prøver at uploade en video på YouTube, kan du prøve igen om 24 timer.

Andet

Du kan få vist en fejlmeddelelse, når du uploader en fil i det forkerte format. Sørg for, at du bruger en understøttet filtype. Du kan også prøve at ændre dine codecs eller din redigeringssoftware.