Geen geluid bij video's

Als je geen geluid hoort bij het afspelen van een YouTube-video, kun je het volgende proberen:

1. Pas het geluidsvolume van je computer en je luidsprekers aan.
  2. Pas de volumeknop aan linksonder op de YouTube-videospeler.
  3. Sluit de browser en open deze opnieuw.
  4. Zet het geluid van andere videospelers (zoals Quicktime, RealPlayer of Windows Media Player) harder.

Als de bovenstaande stappen niet werken, kun je een van de volgende tips proberen:

• Werk de Flash Player bij naar de meest recente versie.
  • Sta toe dat Flash-inhoud van derden op je computer wordt opgeslagen. Ga voor meer informatie naar de Help-pagina van Adobe.
  • Controleer of de Flash-inhoud van derden door antivirus- of firewallsoftware wordt geblokkeerd.