Videoiden ääni ei kuulu

Jos et kuule YouTube-videoiden ääntä, kokeile seuraavia vianmääritysohjeita:

1. Säädä tietokoneesi ja kaiuttimiesi äänenvoimakkuutta.
  2. Säädä YouTube-videosoittimen äänenvoimakkuutta vasemmassa alakulmassa olevan valitsimen avulla.
  3. Käynnistä selain uudelleen.
  4. Säädä muiden videosoittimien (kuten Quicktime, Real Player tai Windows Media player) äänenvoimakkuutta.

Jos ääni ei edelleenkään kuulu edellisten vaiheiden suorittamisen jälkeen, seuraavista vinkeistä voi olla hyötyä:

• Päivitä Flash Player uusimpaan versioon.
  • Salli kolmannen osapuolen Flash-sisältö tietokoneessasi. Lisätietoja on Adoben ohjesivustossa.
  • Tarkista, että viruksentorjunta- tai palomuuriohjelmisto ei estä kolmannen osapuolen Flash-sisältöä.