Hitta din kanal eller video bland sökresultat

Hitta din video bland sökresultaten

Om du gör ändringar i en video kan det ta några dagar innan uppladdningen visas bland sökresultaten på YouTube.

Om det har gått några dagar och du fortfarande inte får upp videon bland sökresultaten kan du prova följande:

• Sök på videons exakta video-id.
  • Definiera din sökning med hjälp av sökfilter.
  • Förbättra dina videotaggar så att din video visas i sökresultaten.
  • Kolla i Videohanteraren och se om det finns fel i några av dina videor.

Hitta din kanal bland sökresultat

Om du skapar en ny kanal eller byter kanalnamn kan det ta några dagar innan det visas i sökresultat på YouTube. Om du inte hittar din kanal bland sökresultaten:

• Sök på kanal-id i stället för på kanalnamn. Läs mer om hur du hittar ditt kanal-id.
  • Använd alternativet FILTER filter results längst upp i sökresultaten om du bara vill visa kanaler.

Med sökfunktionen på YouTube försöker vi ge dig de mest relevanta sökresultaten. Resultaten kan inkludera videor, kanaler, spellistor och livestreamar. Din kanal kanske inte visas överst i sökresultaten om

• ditt kanalnamn ofta används i videotitlar
  • du har ett vanligt kanalnamn
  • din YouTube-kanal är ny
  • ditt kanalnamn inte är lämpligt för alla tittare.