Miksi kanavasi tai videosi ei näy YouTuben hakutuloksissa?

Jos olet äskettäin luonut kanavan tai videon, päivittänyt videota tai vaihtanut kanavan tunnuksen tai nimen, saattaa kulua muutama päivä ennen kuin se näkyy YouTuben hakutuloksissa.

Jos video ei näy hakutuloksissa muutaman päivän kuluttuakaan, kokeile näitä ohjeita:

Kanavasi näkyminen hakutuloksissa

• Hae kanavaa kanavatunnuksella nimen tai tunnuksen sijaan. Katso, miten löydät kanavatunnuksen.
  • Näytä hakutuloksissa vain kanavia käyttämällä SUODATA ‑toimintoa.

Videon näkyminen hakutuloksissa

Jos olet tehnyt muutoksia videoon äskettäin, voi mennä muutama päivä ennen kuin ladattu video näkyy YouTuben hakutuloksissa.

Jos video ei näy hakutuloksissa muutaman päivän kuluttuakaan, kokeile näitä:

• Hae videota sen tunnuksella.
  • Kohdista hakusi tarkemmin käyttämällä hakusuodattimia.
  • Käytä parempia tageja videossasi, jotta se löytyy useammin hauissa.
  • Tarkista YouTube Studiosta, onko videoissasi virheitä.

Miten YouTube määrittää hakutulosten järjestyksen?

YouTuben haku pyrkii näyttämään mahdollisimman osuvia hakutuloksia. Tuloksissa voi olla videoita, kanavia, soittolistoja ja livestriimejä. Kanavasi saattaa puuttua hakutulosten kärjestä näistä syistä:

• Tunnus tai kanavan nimi on yleisesti käytössä videoiden nimissä.
  • Kanavallasi on yleinen nimi.
  • YouTube-kanavasi on uusi.
  • Kanavasi nimi ei sovi kaikille yleisöille.